Over mij

“Rust voor jou. Energie in jouw sessie.”

Interim L&D Professional | Dagvoorzitter | Facilitator

Over Jasmijn Mioch

Vragen stellen

Al vanaf dat ik kan praten, houd ik van vragen stellen. ‘Waarom?’ staat naast ‘Mama’ en ‘Zelluf doen’ in mijn top 3 eerste woordjes. Ooit begon ik bij de radio om lokale politici te interviewen over hun dromen en keuzes. Die liefde voor vragen stellen, is nooit verloren. Nu faciliteer ik zakelijke events, begeleid ik organisaties, teams en hun leidinggevenden. 

Boeken lezen

Boeken zijn al sinds mijn jongste jaren een constante bron van inspiratie en rust. Nieuwe verhalen ontdekken en nieuwe ideeën en methodieken begrijpen zijn onderdeel van mij. Niet voor niks ben ik dit jaar juryvoorzitter van Managementboek van het jaar en schrijf ik daarnaast voor het vakblad TvOO. Ik vertaal deze inzichten direct naar concrete en toepasbare acties voor mijn werk en opdrachten.

Spelletjes spelen

Vroeger werd ik door mijn broers gedwongen om mee te spelen met de kaart- en bordspelletjes waar zij zo fan van zijn. Tegenwoordig dwingt niemand iemand en sta ik zelf vooraan om een nieuw spel te leren of te faciliteren. De wereld van Serious Games is er een waar ik van ben gaan houden. Niet alleen omdat het zo leuk ik, maar vooral ook omdat het zo zinvol is op de werkvloer. Door ervaringsgericht te leren, zie ik teams echt opbloeien.

Doelen stellen

Als hardloper stel ik duidelijke doelen, zoals het lopen van 10 kilometer onder de 50 minuten of deelnemen aan de Mud Masters. Om deze doelen te bereiken, maak ik een concreet plan en volg ik vaste routines. De motivatie die ik haal uit trainen met een groep helpt me om door te zetten, ook als het zwaar wordt. Met diezelfde focus begeleid ik teams en leiders bij het formuleren van heldere doelen en het stapsgewijs behalen ervan. Het begint bij het einddoel, en pas daarna kies je het juiste middel – hard lopen heeft alleen zin als je weet waar je naartoe gaat.

In balans

Mijn motto is: Rust voor jou. Energie in jouw sessie. Die rust vind ik in mijzelf door veel te wandelen en elke dag een yoga nidra sessie op te zetten. Vooruitkijken en reflecteren houden mij in balans. En de balans die ik zelf ervaar, deel ik met mijn klanten en de mensen met wie ik werk.

Meer weten over mijn aanbod en wat ik voor jou kan doen?